Juha Rostedt jatkaa Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajana

Riihimäellä tänään 15.11. kokoontunut Hämeen Kokoomuksen piirikokous valitsi piirin puheenjohtajaksi edelleen yrittäjä Juha Rostedtin (49) Lahdesta. Rostedtin valinta oli yksimielinen.

Juha Rostedt on toiminut Lahden kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2005 alkaen ja Lahden kokoomuksen kaupunginvaltuustoryhmän puheenjohtajana sekä kaupunginhallituksen jäsenenä vuodesta 2009 alkaen. Hän on myös kokoomuksen puoluehallituksen ja Päijät-Hämeen maakuntavaltuuston jäsen.

Hämeen kokoomuksen varapuheenjohtajiksi valittiin Marjo Kotioja-Partanen Forssasta ja Anni Puntila Hämeenlinnasta. Taloudenhoitajaksi valittiin Jaana Lehtovirta Hollolasta ja piirihallituksen muiksi jäseniksi Esa Silvennoinen Janakkalasta, Mirka Salomäki ja Keijo Suomalainen Hämeenlinnasta, Merja Vahter Lahdesta, Taina Noopila Riihimäeltä, Timo Erkkilä Heinolasta, Tuomo Riihilahti Asikkalasta ja Veikko Salomaa Kärkölästä.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *