Hämeen Kokoomus esittää Sanni Grahn-Laasosta kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Hämeen Kokoomus on asettanut forssalaisen kansanedustajan Sanni Grahn-Laasosen (30) ehdokkaakseen kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Orimattilassa tiistaina pidetyn piirikokouksen päätös asiasta oli yksimielinen.

”Hämeen piiri isännöi Lahdessa 13.-15.6. järjestettävää kokoomuksen puoluekokousta. Vahva tavoitteemme on saada oma edustaja Lahdessa valittavaan uuteen puoluejohtoon. Sanni Grahn-Laasonen on erinomainen ehdokas, jossa nuoreen energisyyteen yhdistyy vahva poliittinen osaaminen ja kokemus mm. kansanedustajana ja ulkoministerin avustajana. Tiedämme, että Sanni myös nauttii laajaa kannatusta kokoomuksen järjestökentällä”, sanoo Hämeen kokoomuksen puheenjohtaja Juha Rostedt.

Sanni Grahn-Laasonen on kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja Hämeestä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri ja ennen eduskuntaan nousemistaan hän on työskennellyt toimittajana, kirjeenvaihtajana ja ulkoministerin lehdistöavustajana.

Puoluevaltuustoon viisi ehdokasta Hämeestä

Hämeen kokoomus esittää puoluekokouksessa valittavan uuden puoluevaltuuston jäseniksi Kari Järvistä Jokioisista, Jutta Äijälää Hämeenlinnasta, Arto Viljasta Hattulasta, Tuomo Riihilahtea Asikkalasta ja Sari Niinistöä Lahdesta.

Piirin puoluekokousedustajaksi nimettiin Hämeen kokoomuksen puheenjohtaja Juha Rostedt Lahdesta.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *