Kokoomuksen eduskuntaryhmän kesäkokous Hämeessä

 

Kokoomuksen eduskuntaryhmä pitää kesäkokouksensa Forssassa ja Hämeenlinnassa syyskuun 1. ja 2. päivinä. Mukana ovat kaikki kokoomuksen ministerit ja kansanedustajat ja kokous näkyy laajasti valtakunnallisessa ja paikallisessa mediassa.

Hämeen kokoomus ja paikalliset kokoomusyhdistykset järjestävät kokouksen aikana useita yleisötapahtumia, ministeri- ja kuntavierailuja sekä edunvalvontatapaamisia. Kokoomusministereille ja kansanedustajille esitellään Kanta-Hämeen kärkihankkeita ja yritysmaailman uusia hämäläisiä innovaatioita ja kehittämisehdotuksia.

Tule tapaamaan meitä toritapahtumiin Forssan torilla ti 1.9. klo 12 – 12.30 ja Hämeenlinnan torilla ke 2.9. klo 10.30 – 11.00! Mukana ovat kaikki ministerit ja koko eduskuntaryhmä.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *