Kokoomuksen puheenjohtajapäivä pidetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla 5.3.

Kokoomuksen perinteinen puheenjohtajapäivä pidetään tänä vuonna Hämeessä. Kokoomusyhdistysten puheenjohtajat ja kokoomuslaiset kunnanvaltuutetut kokoontuvat Hämeenlinnan Verkatehtaalle lauantaina 5.3.

Päivän pääteemana on sote- ja aluehallintouudistus. Aiheesta keskustelemassa ovat muun muassa valinnanvapauden asiantuntija, professori Mats Brommels, ministeri Lauri Tarasti ja sote- ja aluehallintouudistuksen projektinjohtaja Tuomas Pöysti. Keskustelua Kokoomuksen tavoitteista on vauhdittamassa koko puoluejohto puheenjohtaja Alexander Stubbin johdolla, Kokoomuksen ministerit ja runsas joukko kansanedustajia.

Iltapäivällä on vuorossa mm. uuden puoluesihteerin näkemyksiä Kokoomuksen valmistautumisesta kuntavaaleihin.

Tällä kertaa puheenjohtajapäivillä ovat mukana myös kuntavaltuutetut kautta maan.

Lauantaina 5.3. tapahtuu myös Hämeenlinnan keskustassa, jolloin on hyvä tilaisuus tulla tapaamaan ja jututtamaan kokoomuksen puoluejohtoa ja ministereitä Hämeenlinnan torille klo 11.30-13.30. Hernekeittotarjoilu!

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *