Sanni Grahn-Laasonen ehdolle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi: ”Kokoomukselle luotava yhdessä uusi tarina”

Hämeen Kokoomus on piirin kevätkokouksessa Hattulassa yksimielisesti asettanut opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen ehdolle jatkokaudelle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Grahn-Laasonen valittiin Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi ensimmäisen kerran Lahden puoluekokouksessa kaksi vuotta sitten.

”Haluan kiittää omaa piiriäni tuesta. Kotipiirissäni olen itse kokoomusaktiivina oppinut, mikä voima ja sydän paikallisjärjestötoiminnassamme on”, Sanni Grahn-Laasonen sanoo.

”Sanni on ollut ministerinä kovassa paikassa, mutta selvinnyt erinomaisesti ja pitänyt kiinni hallitusohjelmasta. Sanni on varapuheenjohtajana ja ministerinä kiertänyt useaan kertaan kaikki Kokoomuksen piirit ja ollut laittamassa uudelleen käyntiin puolueen ohjelmatyön. Sanni on helposti lähestyttävä kenttäihminen ja sitoutunut puolueen uudistustyöhön kohti satavuotisjuhlaamme”, Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja Juha Rostedt perustelee yksimielistä päätöstä.

”Kokoomus on upea kansanliike. Omien keskeltä saa voimaa ja ajatuksia omaan työhön. Kenttäväestä ei tule jäämään kiinni se, voittaako Kokoomus ensi kevään kuntavaalit, ja olen valmis tekemään kaikkeni, että niin käy. Lupaan kiertää kenttää, tukea ehdokashankinnassa ja vaalityössä ja olla käytettävissä matalalla kynnyksellä”, Grahn-Laasonen sanoo.

Kansallinen Kokoomus täyttää 100 vuotta vuonna 2018. Sanni Grahn-Laasonen toimii puolueen uudistamistyötä varten asetetun Kokoomus 100 -juhlavaltuuskunnan puheenjohtajana yhdessä ministeri Ilkka Suomisen kanssa. Vahva läsnäolo puolueen uudistamisessa on jatkossakin Grahn-Laasosen mielestä varapuheenjohtajan merkittävin tehtävä.

”Voitimme kymmenen vuoden ajan kaikki vaalit, koska ihmiset innostuivat siitä visiosta, mikä Kokoomuksella oli Suomen suunnasta. Maailman muuttumisen ja hallitusvastuun keskellä oma aatetyömme on jäänyt liian vähälle. Meidän tulee jatkossakin kantaa vastuuta ja hoitaa asioita, mutta sen rinnalla on tehtävä enemmän työtä sen kirkastamiseksi, mikä on Kokoomuksen visio tulevaisuuden Suomesta”, Grahn-Laasonen sanoo.

”Haluan, että aatetyön ja puolueen uudistamisen yhteydessä löydämme tuon vision – meidän tarinamme – uudelleen. Siihen tarvitsemme kaikki kokoomuslaiset. Tähän olen äärimmäisen motivoitunut sitoutumaan seuraaviksi kahdeksi vuodeksi”, päättää Sanni Grahn-Laasonen.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *