Kalle, Ben, Sanni ja kettukarkit käynnistävät politiikan syksyn

Tule avaamaan kanssamme politiikan syyskautta ja juttelemaan ajankohtaisista asioista ja vaikkapa kuntavaaliehdokkuudesta!

Lauantaina 6.8. klo 10-15 Hausjärvellä järjestetään koko perheen iloinen markkinatapahtuma Oitin keskustassa. Markkinahumussa mukana myös Hausjärven Kokoomus ja Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Kalle Jokinen.

Lauantaina 6.8. klo 11 alkaen menee Forssan torilla kettukarkit parempiin suihin. Nimittäin Ben Zyskowicz tulee Forssaan. Tule rohkeasti juttelemaan ja ilmoittaudu Benille kuntavaaliehdokkaaksi. Olemme paikalla siis lauantaina, Forssan Kauppatorilla klo 11 alkaen!

Tule vaihtamaan ajatuksia lautakuntien kokoomuslaisten jäsenten kanssa Hämeenlinnan elomessuille la 13.8. klo 10-18  ja su 14.8. klo 10-18. Kokoomuksen teltta ARX-talon edessä osoitteessa Keinusaarentie 1. Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen tavattavissa la 13.8. klo 12-13.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *