Miia Antin Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Asikkalassa 23.11. kokoontunut Hämeen Kokoomuksen piirikokous valitsi piirin puheenjohtajaksi varainhoitaja Miia Antinin (45) Hattulasta. Antinin valinta oli yksimielinen.

Miia Antin on toiminut aiemmin mm. Hattulan kunnanvaltuutettuna ja kunnanhallituksen puheenjohtajana, maakuntavaltuuston jäsenenä, Hämeen kokoomuksen piirihallituksen jäsenenä ja kokoomuksen puoluevaltuuston jäsenenä. Ammatiltaan hän on varainhoitaja, naimisissa, kaksi lasta.

Hämeen kokoomuksen varapuheenjohtajiksi valittiin Kristiina Hämäläinen Hollolasta ja Raimo Salovuori Lahdesta. Taloudenhoitajaksi valittiin Kalle Virtanen Hämeenlinnasta ja piirihallituksen muiksi jäseniksi Hanna Puntila Hämeenlinnasta, Kari Moisiola Riihimäeltä, Suvi Lankinen Janakkalasta, Riikka Kinnunen Forssasta, Minna Kyllinen Lahdesta, Timo Erkkilä Heinolasta, Juha Aalto Orimattilasta ja Terttu Pohjolainen Lahdesta.

***

Lisätietoja:
Miia Antin
p. 050 566 9619
toiminnanjohtaja Mika Airinen
p. 050 563 8806

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *