Tule meille töihin!

Kokoomuksen Lahden Kunnallisjärjestö ry hakee palvelukseensa poliittista sihteeriä. Poliittinen sihteeri vastaa Lahden kokoomuksen kunnallispoliittisesta valmistelusta ja järjestötyöstä Lahdessa, sekä toimii alueen koordinaattorina muihin kokoomusyhdistyksiin sekä kokoomuksen Hämeen piiriin. Poliittinen sihteeri toimii lisäksi valtuustoryhmän ja kaupunginhallitusryhmän sihteerinä. Tehtäviin kuuluvat lisäksi monipuoliset viestinnän ja hallinnon tehtävät.

Etsimme energistä ja oma-aloitteista tekijää, jolla pysyvät langat käsissä kunnallispolitiikan vauhdikkaassa ympäristössä. Edellytämme soveltuvia opintoja, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sosiaalisen median hyvää hallintaa, kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin. Eduksi luemme relevantin työkokemuksen esimerkiksi hallinnon tai asiakaspalvelun tehtävistä, kokemuksen järjestötoiminnasta ja erilaiset viestinnän tehtävät.

Tarjoamme näköalapaikan lahtelaiseen päätöksentekoon ja kunnallishallintoon, joustavat työajat sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan tehtävänkuvaan.

Määräaikainen työsuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. Työsuhde solmitaan 30.4.2021 asti ja työsuhteessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävästä maksetaan 2.800 € kuukausipalkka. Työnantajana toimii kokoomuksen Hämeen piiri, työnohjauksesta vastaa piirin ohella kokoomuksen Lahden kunnallisjärjestön hallitus.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot 25.3.2020 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@lahdenkokoomus.fi. Työhaastattelut järjestetään lauantaina 28.3.2020 joko Lahdessa tai etänä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Lisätiedot: Kokoomuksen Hämeen piirin toiminnanjohtaja Mika Airinen, 050-563 8806

Tutustu Lahden Kokoomukseen: www.lahdenkokoomus.fi

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *