Hämeen Kokoomus asetti ensimmäiset aluevaaliehdokkaat

Hämeen Kokoomus – Tiedote 15.10.2021  

Julkaisuvapaa heti

Hämeen kokoomuksen piirihallitus on asettanut ensimmäiset ehdokkaat tammikuun 2022 aluevaaleihin.

Nyt asetettuja ehdokkaita on kaikkiaan 98, joista Kanta-Hämeessä 47 ja Päijät-Hämeessä 51. Ehdokasasettelu jatkuu ja Hämeen Kokoomus asettaa syksyn aikana täydet ehdokaslistat molemmissa maakunnissa.

”Olemme hyvin aikataulussa ehdokasasettelussa ja on hienoa, että jo tässä vaiheessa on yli puolet täysistä ehdokaslistoista asetettu molemmissa Hämeen maakunnissa. Ehdokkaissa on sekä kokemusta ja osaamista että uutta innokkuutta vaikuttamiseen. Molempia tarvitaan näin suuren uuden asian edessä”, sanoo Hämeen kokoomuksen puheenjohtaja Miia Antin.

”Sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämiseen ei tarvittaisi uutta hallintorakennetta, mutta kun se nyt kuitenkin tulee, haluamme tehdä siitä ihmisten tarpeet huomioivan, hyvin toimivan ja taloudellisesti kestävän.”

”Hyvinvointipalveluiden tuottaminen ja järjestäminen on nyt niin iso asia, että toivoisin jokaisen pohtivan, kuka olisi hyvä henkilö kantamaan vastuuta asiassa. Tarvitsemme palvelujen tuottamiseen kaiken osaamisen ja niiden järjestämisestä vastaamaan hyvät päättäjät.”

Kokoomuksen vaalitavoitteet julkaistaan marraskuussa

Hämeen Kokoomus julkistaa aluevaaliohjelmansa marraskuussa. Kokoomuslaisille ehdokkaille Hämeessä on tärkeintä, että palvelut järjestetään niin, että ihmiset pääsevät hoitoon ja saavat hoivaa, eivätkä joudu odottamaan jonoissa tai huku hallinnon rakenteisiin.

”Tällä hetkelläkin Suomessa on tuhansia yrittäjiä, yrityksiä ja yhteisöjä, jotka tuottavat terveys- ja hoiva- ja tukipalveluita. Kokoomuslaisille ehdokkaille on tärkeää, että kaikki toimijat ovat myös jatkossa mukana palveluja tuottamassa. Tärkeintä on, että apua ja hoivaa saa silloin kun sitä tarvitsee. Tuottajana voi olla sekä julkinen että yksityinen taho, sanoo Miia Antin.”

***

Liitteenä ja alla olevista linkeistä löytyvät asetettujen ehdokkaiden nimet, tittelit ja kotikunnat.
Kanta-Häme:
https://drive.google.com/file/d/1ZaAYZFafUr76_csc0Y_nvEvQgE12PCtZ/view?usp=sharing
Päijät-Häme:
https://drive.google.com/file/d/1-69lwypmS-B8-u8LfN6GW3JCcYcGvsqK/view?usp=sharing

 

Lisätietoja:

Miia Antin
puheenjohtaja

050 566 9619

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *