Hämeen Kokoomus asetti lisää aluevaaliehdokkaita

Hämeen Kokoomus – Tiedote 11.11.2021
Julkaisuvapaa heti

Hämeen Kokoomus asetti lisää aluevaaliehdokkaita

Hämeen kokoomuksen piirihallitus on tänään asettanut lisää ehdokkaita tammikuun 2022 aluevaaleihin.

Asetettuja ehdokkaita on nyt kaikkiaan 129, joista Kanta-Hämeessä 64 ja Päijät-Hämeessä 65. Kokoomuksen ehdokaslistat ovat hyvää vauhtia täyttymässä sekä Kanta-Hämeessä että Päijät-Hämeessä. Hämeen kokoomuksen puheenjohtaja Miia Antin toivookin ehdokkuutta harkitsevien ottavan nyt yhteyttä, jos ehdokkuus tammikuun aluevaaleissa kiinnostaa. Viimeiset aluevaaliehdokkaat Hämeen Kokoomus asettaa joulukuun alussa.

Päijät-Hämeen aluevaaliohjelmansa kokoomus julkistaa 13.11. Lahdessa ja Kanta-Hämeen aluevaaliohjelman 19.11. Hämeenlinnassa.

***
Alla tänään 11.11. asetettujen ehdokkaiden nimet, tittelit ja kotikunnat.

Kanta-Häme: sairaanhoitaja Kaisa Jussila (Forssa), FM, aineenopettaja Lotta Saarenmaa (Forssa), sis. erik. lääkäri Juha Koskelainen (Forssa), varainhoitaja Miia Antin (Hattula), sairaanhoitaja, psykoterapeutti Pia Yli-Pirilä (Hattula), KTM, eläkeläinen Päivi Jokinen (Hausjärvi), FM, johtava asiantuntija Jarkko Stråhle (Hausjärvi), aliupseeri evp. Vesa-Pekka Hirvioja (Humppila), ravintoloitsija, tapahtumajärjestäjä Minna Heinonen-Pesonen (Hämeenlinna), hammaslääkäri Maija Kontturi (Hämeenlinna), johtamisen lehtori, turvallisuusasiantuntija Pasi Laine (Hämeenlinna), talousjohtaja Merituuli Stenberg (Hämeenlinna), yrittäjä, MBA Tapio Vekka (Hämeenlinna), maatalousyrittäjä Markku Lemola (Janakkala), yrittäjä Kari Saarinen (Janakkala), teol.yo Mikael Hedman (Riihimäki) ja toimittaja Timo Rintakoski (Riihimäki).

Päijät-Häme: LKV Timo Erkkilä (Heinola), yrittäjä, tradenomi Netta Malin (Heinola), sosionomi-opiskelija Kristiina Mattila-Nousiainen (Heinola), hyvinvointijohtaja, sairaanhoitaja YAMK Kristiina Hämäläinen (Hollola), maatalous- ja metsätiet. maist. Mari Raininko (Kärkölä), diakoniajohtaja Anne-Maria Karjalainen (Lahti), järjestöneuvos, kapteeni evp Isto Kujala (Lahti), lastentautien erikoislääkäri Mikko Lavonius (Lahti), social media manager Susanna Norja (Lahti), yritysasiakasvastaava Jari Rantala (Lahti), FM, äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Teresa Rautapää (Lahti), sosionomi amk Anna-Maria Sipponen (Lahti), rehtori, toiminnanjohtaja Esko Taipale (Lahti) ja ruiskumestari Petri Marjamäki (Orimattila).

Lisätietoja:

Miia Antin
puheenjohtaja
p. 050 566 9619

Kategoriat: Uutiset

2 kommenttia artikkeliin “Hämeen Kokoomus asetti lisää aluevaaliehdokkaita
  1. mari sanoo:

    Laitattehan ehdokkaista esittelyä muuallekin kuin Hämeen Sanomiin, maksumuurin taa (Kanta-Häme ensisijaisena kohteenani)?

    1. jannesalminen sanoo:

      Hei Mari. Ehdokasesittelyjä löytyy ja päivittyy vielä jatkossa vaalisivullemme osoitteeseen http://www.hameenaluevaalit.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *