Haemme työntekijää

Hämeen kokoomus ja Lahden Kokoomus hakevat palvelukseensa

 

JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

 

koordinoimaan Lahden kokoomuksen järjestötoimintaa ja puoluetyötä Lahdessa sekä toimimaan Hämeen kokoomuksen vaalikoordinaattorina eduskuntavaaleissa 2023.

Lahden kokoomuksen järjestösihteerinä toivomme sinulta innostavaa ja osallistavaa otetta järjestötyöhön hyvien viestinnällisten taitojen lisäksi. Tehtävässäsi osallistut Lahden kokoomuksen kunnallispoliittiseen toimintaan, hoidat Lahden kokoomuksen talouden ja hallinnon tehtäviä, suunnittelet ja toteutat tapahtumia ja viestit tästä kaikesta sujuvasti eri kanavien ja kohderyhmien tarpeet huomioiden.

Vaalikoordinaattorina pidät yhteyttä Hämeen Kokoomuksen jäsenyhdistyksiin sekä eduskuntavaaliehdokkaisiin ja näiden tukiryhmiin. Osallistut eduskuntavaalien 2023 vaalitilaisuuksien ja -tapahtumien sekä muun vaalityön suunnitteluun ja toteutukseen, myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Etsimme energistä ja oma-aloitteista tekijää, jolla pysyvät langat käsissä politiikan vauhdikkaassa ympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sosiaalisen median hyvää hallintaa, kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin. Eduksi luemme työkokemuksen järjestö-, asiakaspalvelu- tai viestintätehtävistä.

Ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamisessa.
Järjestösihteerin työpiste sijaitsee Aleksanterinkadulla Lahdessa.

Työ alkaa syys-lokakuussa erikseen sovittavana ajankohtana. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2023 saakka neljän kuukauden koeajalla.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään perjantaina 23.9.2022 sähköpostilla osoitteeseen: hameenkokoomus@gmail.com

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Haastattelut ja valinta tehdään syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toiminnanjohtaja Mika Airinen p. 050 563 8806

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *