Pirjo Mäljä Hämeen kokoomuksen toiminnanjohtajaksi

Kokoomuksen puoluehallitus on valinnut HTM Pirjo Mäljän Hämeen kokoomuksen toiminnanjohtajaksi 2.1.2024 alkaen. Pirjolla on pitkä työura sekä kokoomusyhteisön että yritysmaailman palveluksessa Suomessa ja ulkomailla. ”Olen todella iloinen päästessäni aloittamaan työn kokoomuksen aatteen edistämiseksi Hämeessä. Vahva ja aktiivinen järjestökenttä on vakaa pohja vaalimenestykselle ja pääsenkin suoraan tutustumaan ihmisiin vaalikentillä ensi vuoden kaksissa vaaleissa”, Mäljä toteaa.

Kokoomusyhteisö on tullut Pirjolle tutuksi eri tasoilla vuosien varrella. Hän on toiminut eduskunnassa ja Euroopan parlamentissa sekä piiritasolla Etelä-Hämeen kokoomusnuorten piirisihteerinä ja aluesihteerinä. Luottamushenkilöpuoli on tullut hänelle tutuksi niin kunnanvaltuuston jäsenenä kuin kunnanhallituksessa Pälkäneellä. Yritysmaailmassa Pirjo on toiminut mm. Tanskassa sveitsiläiskonserni DKSH:n pohjoismaisen toimiston toimitusjohtajana. Pirjo on myös aktiivinen vapaaehtoisen maanpuolustuksen saralla Etelä-Hämeen reserviläispiirissä.

”Toiminnanjohtajan tehtävä on vaativa ja edellyttää monipuolista osaamista. Tehtävään valittu hyppää suoraan keskelle presidentinvaalikamppailua, jonka jälkeen siirrytäänkin jo eurovaalikiireisiin. Samalla lähestyy jo seuraavan vuoden yhdistetyt kunta- ja aluevaalit. Hyvinvointialueet ovat tuoneet mukanaan piirille uuden toimintatason, mikä myös hakee vielä paikkaansa. Kaiken muun ohella täytyy piirin järjestötoimintaa viedä eteenpäin ja taloutta hoitaa vastuullisesti. Pirjon kokemus ja osaaminen ovat huippuluokkaa ja hänellä on kaikki edellytykset tehtävästä suoriutumiseen. Hän vahvistaa ja sopii hyvin jo valmiiksi ammattitaitoiseen piiritoimistoomme”, summaa piirin puheenjohtaja Mika Järvinen.

 

Lisätietoja:

Janne Salminen

va. toiminnanjohtaja

Hämeen Kokoomus

0503578786

janne.salminen@kokoomus.fi

 

Mika Järvinen

puheenjohtaja

Hämeen Kokoomus

0400492288

mika.jarvinen@sysma.fi

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *