Hämeen Kokoomus hakee palvelukseensa JÄRJESTÖKOORDINAATTORIA

koordinoimaan Lahden kokoomuksen järjestötoimintaa sekä toimimaan Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kokoomusryhmän aluekoordinaattorina. 

Lahden kokoomuksen järjestökoordinaattorina toivomme sinulta innostavaa ja osallistavaa otetta järjestötyöhön, hyvien viestintätaitojen lisäksi. Tehtävässäsi hoidat Lahden kokoomuksen talouden ja hallinnon tehtäviä, suunnittelet ja toteutat tapahtumia ja osallistut Lahden kokoomuksen kunnallispoliittiseen toimintaan, sekä viestit tästä kaikesta sujuvasti eri kanavien ja kohderyhmien tarpeet huomioiden. Hyvinvointialueen kokoomusryhmän aluekoordinaattorina toimit aluevaltuustoryhmän sihteerinä ja järjestät tapahtumia ja tilaisuuksia Päijät-Hämeen alueella. 

Järjestökoordinaattorina pidät yhteyttä Lahden Kokoomuksen jäsenyhdistyksiin sekä kunta- ja aluevaaliehdokkaisiin ja näiden tukiryhmiin. Vastaat yhdessä Lahden Kokoomuksen hallituksen kanssa kunta- ja aluevaaleissa 2025 vaalitilaisuuksien ja -tapahtumien sekä muun vaalityön suunnittelusta ja toteutuksesta, myös viikonloppuisin ja iltaisin. 

Etsimme energistä ja oma-aloitteista tekijää, jolla pysyvät langat käsissä politiikan vauhdikkaassa ympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sosiaalisen median hyvää hallintaa, kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin. Luemme eduksi työkokemuksen järjestö-, asiakaspalvelu- tai viestintätehtävistä.

Ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamisessa.
Järjestökoordinaattorin työpiste sijaitsee Aleksanterinkadulla Lahdessa. 

Palkka on 2.100 euroa kuukaudessa, lisäksi saat ravinto-, puhelin- ja virike-edun. 

Työ alkaa mahdollisimman pian erikseen sovittavana ajankohtana. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2025 saakka neljän kuukauden koeajalla.  

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään ti 2.4.2024 osoitteeseen: pirjo.malja@kokoomus.fi. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. 

Haastattelut ja valinta tehdään huhtikuun aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Toiminnanjohtaja Pirjo Mäljä p. 040 6633914 

Kategoriat: Päijät-Häme, Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *